20,7575$% -0.17
22,3321€% 0.19
26,2439£% 0.31
1.310,33%-0,14
2.218,00%0,00
556969฿%-0.60035
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gündem yaratan sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Daha önce Beşiktaş’ın eski Kamerunlu golcüsü Aboubakar’ı general üniformasıyla fotomontajlı fotoğrafını “Şehit düştü” diyerek paylaşan Gökçek, bu kez de TSK’nın gerçekleştirdiği Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili bir tweet attı.
Gökçek, Twitter’dan operasyona atıfta bulunarak bir video paylaşıp “Kılıç kınından çıkınca böyle oluyor” ifadelerini kullandı. Sosyal medya kullanıcıları ise bu videonun bir oyundan olduğunu belirtip paylaşımın altına çok sayıda yorum yaptı.
O yorumlardan bazıları:
Yorumların ardından bir paylaşım daha yapan Gökçek, geri adım attı. Gökçek, ikinci paylaşımında, “Evet bu bir bilgisayar oyunu… Ama gerçekte böyle biliyor musunuz? Bir sefer de ben trolleyeyim istedim” dedi.
Gözde Nur Bayar Gündem Editörü Haberler.com – Güncel
Kazakistan’da cumhurbaşkanlığı seçimini yeniden Tokayev kazandı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.