DOLAR

20,4004$% 1.51

EURO

22,0922% 2.07

STERLİN

25,5795£% 2.24

GRAM ALTIN

1.282,92%2,10

ÇEYREK ALTIN

2.201,00%-0,57

BİTCOİN

566365฿%1.27579

İmsak Vakti a 02:00
Bursa HAFİF YAĞMUR 21°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • KENT16
  • Gündem
  • Mansur Yavaş’ın sözleri toplantıya damga vurdu: Çalıyor ama çalışıyor diyemeyecekler

Mansur Yavaş’ın sözleri toplantıya damga vurdu: Çalıyor ama çalışıyor diyemeyecekler

Muhalefetin 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterebileceği isimler arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin dün gerçekleştirilen kasım ayı toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Mansur Yavaş, “Söz veriyorum dönemimiz bittiğinde ‘çalıyor ama çalışıyor’ diyemeyecekler, ‘çalmadan çok çalıştı’ diyecekler.” şeklinde konuştu. Mansur Yavaş, “Ankara halkına söz veriyorum. Dönemimiz bittiğinde bizim için çalışmadı diyemeyecekler.” ifadelerini kullandı.

“ÇALMADI AMA ÇOK ÇALIŞTI” DİYECEKLER

Yavaş’ın burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri dikkat çekti: “Bu kentin çocuklarının rızkını ‘terör örgütlerinin finansmanında kullandılar’ diyemeyecekler. Halka ‘pahalı su ve bilet satıp halkın taleplerine kulak tıkadı’ diyemeyecekler. Çalıyor ama çalışıyor diyemeyecekler. Çalmadı ama çok çalıştı diyecekler.”

“TERÖR ÖRGÜTÜNE FİNANSMAN SAĞLADI” DİYEMEYECEKLER

Yavaş şöyle devam etti: “Ankara halkına söz veriyorum. Dönemimiz bittiğinde bizim için çalışmadı diyemeyecekler. Çöp projelere para harcadı diyemeyecekler. Halkın anasının ak sütü gibi helal parasını harama ortak etti diyemeyecekler.

Bu kentin çocuklarının rızkını ‘terör örgütlerinin finansmanında kullandılar’ diyemeyecekler. Halka ‘pahalı su ve bilet satıp halkın taleplerine kulak tıkadı’ diyemeyecekler. Çalıyor ama çalışıyor diyemeyecekler. Çalmadı ama çok çalıştı diyecekler.”

Haberler.com – Politika

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını makam odasından kaldırdı

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.