Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika
Ana Sayfa Gündem Ayhan Bora Kaplan ve 4 polis rüşvet davasında beraat etti
kent16
Ayhan Bora Kaplan ve 4 polis rüşvet davasında beraat etti
Gündem

Ayhan Bora Kaplan ve 4 polis rüşvet davasında beraat etti

Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi, Ayhan Bora Kaplan ve 4 polisin rüşvet suçlamasından beraatine karar verdi. Savcı, sanıkların suç işlediğine dair yeterli delil bulunmadığını belirtti.

 Gündem  08.09.2026 15:34  KENT16 Editör  1 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Gündem kategorisinden güncel haber

Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi, Ayhan Bora Kaplan ve 4 polis memurunun rüşvet suçlamasından beraat etti. Duruşmada savcı, sanıkların üzerlerine atılı suçları işlediklerine dair kesin ve yeterli delil bulunmadığını belirtti.

Temmuz 2024’te başlayan soruşturma sonucunda, Ayhan Bora Kaplan ile birlikte eski Emniyet Müdür Yardımcısı A.A., eski Asayiş Şube Müdürü O.Ö., Başkomiser E.K. ve polis memuru S.C. hakkında ‘Rüşvet’ ve ‘Mal Varlığı Bildirilmesi Kanunu’na muhalefet suçlarından iddianame düzenlenmişti. Duruşmaya katılan sanıklar, savcının mütalaasına katıldıklarını ifade ederek beraatlerini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların üzerlerine atılı suçlardan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi. Bu gelişme, kamu da dikkatle takip edilen bir dava sürecinin sonlanması anlamına geliyor.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler