Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika
Ana Sayfa Dünya Aziz İhsan Aktaş, örgüt kurma suçundan beraat etti: Duruşma sonrası yoğun katılı…
kent16
Aziz İhsan Aktaş, örgüt kurma suçundan beraat etti: Duruşma sonrası yoğun katılım
Dünya

Aziz İhsan Aktaş, örgüt kurma suçundan beraat etti: Duruşma sonrası yoğun katılım

İstanbul'da görülen davada Aziz İhsan Aktaş, örgüt kurma suçundan beraat etti. Duruşma, belediye başkanları ve milletvekillerinin katılımıyla dikkat çekti.

 Dünya  25.08.2026 03:34  KENT16 Editör  1 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Dünya kategorisinden güncel haber

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Aziz İhsan Aktaş, "örgüt kurma" suçundan beraat etti. Duruşma, 200 sanığın yargılandığı bir dosyada, 5 tutuklu sanığın da bulunduğu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Mahkemede, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve diğer bazı belediye başkanları hazır bulundu. Duruşma salonunda, sanıkların yakınları ve partililerin de aralarında bulunduğu kalabalık bir izleyici grubu yer aldı.

Aktaş'ın beraati, diğer sanıklar hakkında hükümlerin okunmaya devam etmesiyle birlikte duyuruldu. Duruşma salonundaki hareketliliği artıran izleyiciler, tutuklu sanıkların salona girişi sırasında alkışlarla karşılandı. Bu durum, duruşmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler