Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika
Ana Sayfa Dünya Batı Şeria'da cami saldırısı: İsrail askerleri ses bombası kullandı
kent16
Batı Şeria'da cami saldırısı: İsrail askerleri ses bombası kullandı
Dünya

Batı Şeria'da cami saldırısı: İsrail askerleri ses bombası kullandı

İşgalci İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde bir camide namaz kılan Müslümanlara ses bombası atarak ibadetlerini hedef aldı. Olay, bölgedeki gerilimi artırdı.

 Dünya  07.09.2026 08:03  KENT16 Editör  1 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Dünya kategorisinden güncel haber

İşgalci İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde bir caminin içine ses bombası attı. Olay, camide namaz kılan Müslümanların ibadetlerini hedef aldı ve bölgedeki gerilimi artırdı.

Filistin'in Sesi radyosunun haberine göre, İsrail askerleri Beytüllahim'in güneyindeki Beyt Feccar beldesine yaptığı baskın sırasında, camide namaz kılanların üzerine ses bombası attı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflarda, cami halısının üzerine bırakılan ses bombası görüldü.

Bu olay, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus vilayetine bağlı Madma köyünde de benzer bir durumu hatırlattı. Burada da İsrail ordusunun gaz bombaları atması sonucu ibadet eden Filistinliler boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

Son aylarda İsrail'in camilere yönelik saldırıları artarak devam ediyor. Bu tür eylemler, bölgedeki huzursuzluğu ve gerilimi daha da artırıyor.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler