Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika
Ana Sayfa Bursa Bungalov taşıyan iki sürücüye toplam 180 bin lira ceza uygulandı
kent16
Bungalov taşıyan iki sürücüye toplam 180 bin lira ceza uygulandı
Bursa

Bungalov taşıyan iki sürücüye toplam 180 bin lira ceza uygulandı

Antalya'nın Akseki ilçesinde, bungalov ev taşıyan çekici ve öncülük eden aracın sürücülerine toplam 180 bin lira ceza kesildi. Karar, trafik kurallarına aykırı hareket etmeleri nedeniyle alındı.

 Bursa  26.08.2026 18:31  KENT16 Editör  1 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Bursa kategorisinden güncel haber

Antalya'nın Akseki ilçesinde, bungalov ev taşıyan bir çekici ve bu araca öncülük eden aracın sürücülerine, trafik kurallarına aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle toplamda 180 bin lira ceza uygulandı.

Olay, Konya'dan Antalya yönüne giden ve üzerinde bungalov ev bulunan çekici ile bu çekiciye öncülük eden aracın, Akseki-Manavgat kara yolu Sarıhacılar Mahallesi mevkiinde trafik ekiplerince durdurulmasıyla ortaya çıktı. Akseki Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerinin yaptığı kontrolde, her iki aracın da Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine aykırı olarak ters istikamette seyrettiği belirlendi.

Bu durum üzerine, her iki sürücüye 90'ar bin lira olmak üzere toplam 180 bin lira idari para cezası kesildi. Ayrıca sürücülerin belgelerine de 2 ay süreyle el konuldu. Bungalov ev taşıyan çekici ile öncü araç, işlemlerinin tamamlanmasının ardından yediemin otoparkına çekildi.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler