CHP'den AK Parti'ye geçen başkanın odasındaki tablo değişti
CHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Orhan Çerkez, makam odasındaki Atatürk tablosunu kaldırdı. Yeni tasarımda Atatürk'ün 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' sözü yer aldı.
1 Dk Okunma Süresi CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in, makam odasında dikkat çeken bir değişiklik yaptığı ortaya çıktı. Çerkez’in CHP döneminde makam odasında bulunan ve Mustafa Kemal Atatürk’ü bir vatandaşı dinlerken gösteren tablo kaldırıldı. YENİ Parti toplam bağış miktarı açıklandı İçeriği Görüntüle Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 1 Ağustos’ta CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılmıştı.
Parti değişikliğinin ardından belediyedeki makam odasında da değişikliğe gidildiği görüldü. CHP döneminde Çerkez’in makam odasında bulunan, Atatürk’ün bir vatandaşı dinlerken resmedildiği tablo yerinden kaldırıldı. YENİ TASARIMDA ATATÜRK’ÜN SÖZÜ YER ALDI Gazeteci İsmail Arı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, daha önce söz konusu tablonun bulunduğu duvara yeni bir tasarım yapıldığı görüldü.
Yeni tasarımda Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözüne yer verildi. Makam odasındaki değişiklik, Çerkez’in AK Parti’ye geçmesinin ardından gerçekleştirilmesi nedeniyle sosyal medyada da gündem oldu. CHP’Lİ BELEDİYELERDE KULLANILIYOR Atatürk’ün vatandaşlarla bir arada gösterildiği tablonun, özellikle CHP’li belediyelerin makam odalarında kullanıldığı biliniyor.
Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da söz konusu tabloyu makam odasında kullandığı görülmüştü. Kaynak: HALK TV HABER MERKEZİ






