Efnan İkra Turoğlu için yardım kampanyası %11 seviyesinde kaldı
Torbalı'da SMA Tip 1 hastası Efnan İkra Turoğlu'nun tedavisi için başlatılan yardım kampanyası, 7 ayda yalnızca %11 seviyesine ulaşabildi. Annesi, destek bekliyor.
Torbalı ilçesinde yaşayan 12 günlükken SMA Tip 1 tanısı konulan Efnan İkra Turoğlu için başlatılan yardım kampanyası, 7 ayda yalnızca %11 seviyesine ulaşabildi. Annesi Fidan Teklaş, kızı için destek bekliyor.
Fidan Teklaş, kızının durumunun giderek ağırlaştığını belirterek, "Efnan haftada 2 defa fizik tedavi alıyor ve 4 ayda bir Spinraza iğnesi oluyor. Ancak maalesef kas kayıpları başladı. Sol kolunda ve bacağında dönmeler oluştuğu için özel bantlar kullanmak zorundayız. Tıkanmaları oluyor ve nefes almakta zorluk çekiyor" dedi.
Anne Teklaş, kampanyanın tamamlanamaması durumunda kızında kalıcı hasar oluşmasından korktuğunu ifade ederek, "Her güne korkuyla başlıyoruz. Kızımın yaşaması için bizi yalnız bırakmayın" diye konuştu.






