Ana Sayfa Spor Fenerbahçe'nin Lyon maçı için hakem atandı: Sven Jablonski görevde
kent16
Fenerbahçe'nin Lyon maçı için hakem atandı: Sven Jablonski görevde
Spor

Fenerbahçe'nin Lyon maçı için hakem atandı: Sven Jablonski görevde

Fenerbahçe, Lyon ile oynayacağı UEFA play off maçında Alman hakem Sven Jablonski'nin yönetiminde sahaya çıkacak. Bu maç, Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda kritik bir adım olacak.

 Spor  16.08.2026 12:33  KENT16 Editör  1 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Spor kategorisinden doğrulanmış güncel haber

SON DAKİKA HABERİ: Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi play-off turunda konuk edeceği Lyon maçında Alman hakem Sven Jablonski düdük çalacak.UEFA'nın açıklamasına göre Fenerbahçe'nin, evinde Fransa ekibi Olimpik Lyon ile oynayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan Sven Jablonski yönetecek. Jablonski'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Eduard Beitinger ve Eric Müller yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi, Tobias Reichel olacak.

Müsabakada VAR'da Christian Dingert, AVAR'da ise Pascal Müller görev yapacak. Fenerbahçe, Olimpik Lyon'la ilk maçı 18 Ağustos'ta sahasında, rövanş mücadelesini ise 26 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak. Turu geçen takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına katılacak.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler