Fenerbahçe'nin yeni transferi Romelu Lukaku, İstanbul'a geldi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Romelu Lukaku, İstanbul'a geldi. Belçikalı santrfor, Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı ve burada Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Lukaku, havalimanında yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Başkanımız Aziz Yıldırım, Cihan Kamer, Oğuz Çetin ve hocamız İsmail Kartal'a teşekkür ediyorum. Bana güven duydular. Bunu hissettim. Amacımız ve isteğimiz bu sezon şampiyon olmak. Bu yüzden buradayım. Takımıma yardımcı olabilmek adına sıkı bir şekilde çalışacağım" dedi.

Tecrübeli golcü, Fenerbahçe taraftarlarının kendisine sosyal medyada çok fazla mesaj gönderdiğini belirterek, "Taraftarlarımıza mesajları için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe için en iyimi ortaya koymaya çalışacağım" ifadelerini kullandı. Havalimanında kendisini karşılayan taraftarlarla tezahürat yapan Lukaku, büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı.






