Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika
Ana Sayfa Yaşam Muhittin Böcek'in tahliye talebi mahkemece reddedildi
kent16
Muhittin Böcek'in tahliye talebi mahkemece reddedildi
Yaşam

Muhittin Böcek'in tahliye talebi mahkemece reddedildi

Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi, Muhittin Böcek ve oğlu Mustafa Gökhan Böcek'in tahliye taleplerini reddetti. Davada toplam 41 sanık bulunuyor.

 Yaşam  08.09.2026 17:02  KENT16 Editör  3 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Yaşam kategorisinden güncel haber

2 Dk Okunma Süresi Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik “rüşvet” ve “yolsuzluk” soruşturması kapsamında açılan davada kritik duruşma tamamlandı. Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 4. duruşmasında mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Muhittin Böcek ve Mustafa Gökhan Böcek'in tahliye taleplerini kabul etmedi.

Tanık, sanık ve avukatların beyanlarının alınmasının ardından ara kararını açıklayan heyet, iki sanığın da tutukluluk halinin sürmesine karar verdi. Böylece davada 4. duruşma sonunda da Böcek ve oğlunun tutukluluk süreci devam etti. MAHKEMEDEN BÖCEK VE OĞLUNA TAHLİYE ÇIKMADI Antalya 6.

Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Muhittin Böcek ile oğlu Mustafa Gökhan Böcek tutuklu olarak katıldı. Dosyada toplam 41 sanık bulunurken, diğer 39 sanık tutuksuz yargılanıyor. Duruşma b ca tanık, sanık ve avukatların beyanları dinlendi.

Savunmaların tamamlanmasının ardından mahkeme heyeti ara kararını açıkladı. Heyet, Muhittin Böcek ile Mustafa Gökhan Böcek yönünden tutukluluk halinin devamına karar verdi. Böylece iki sanığın da bu aşamada tahliye edilmesinin önü kapanmış oldu.

DAVA 41 SANIKLA SÜRÜYOR Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan dava dosyasında 41 sanık yargılanıyor. Soruşturma sürecinde farklı isimler hakkında çeşitli suçlamalar yöneltilirken, Muhittin Böcek ve oğlu Mustafa Gökhan Böcek tutuklu sanık olarak yargılanmaya devam ediyor. Davanın önceki duruşmalarında da Böcek ve oğlunun tahliye talepleri değerlendirilmiş, mahkeme heyeti her iki sanık hakkında tutukluluğun devamına karar vermişti.

7 Temmuz'daki üçüncü duruşmanın ardından dosyanın 8 Eylül'de yeniden görülmesine karar verilmişti. Bugünkü ara kararla birlikte davada tutuklu iki sanığın hukuki durumu değişmedi. BÖCEK: “ALNIMIN AKIYLA BURADAN ÇIKACAĞIMA EMİNİM” Mahkemenin kararının ardından salonun dışına çıkan Muhittin Böcek, kendisine destek vermek için bekleyen kalabalık tarafından karşılandı.

Üsküdar AK Parti'ye geçti İçeriği Görüntüle Böcek, kendisini selamlayanlara yönelik yaptığı açıklamada, “Alnımın akıyla buradan çıkacağıma eminim” ifadelerini kullandı. Davanın sonraki aşamasında mahkemenin yapacağı değerlendirmeler ve sanıkların hukuki durumlarına ilişkin gelişmeler takip edilecek. Kaynak:

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler