Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika
Ana Sayfa Bursa Nilüfer Belediyesi, 11 mahallede kaldırımları yeniden yayalara açtı
kent16
Nilüfer Belediyesi, 11 mahallede kaldırımları yeniden yayalara açtı
Bursa

Nilüfer Belediyesi, 11 mahallede kaldırımları yeniden yayalara açtı

Nilüfer Belediyesi, yaya yollarındaki işgalleri önlemek amacıyla 11 mahallede denetim yaptı. Kaldırımlara taşan malzemeler kaldırılarak, yayaların geçiş güzergahları rahatlatıldı.

 Bursa  27.08.2026 02:32  KENT16 Editör  1 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Bursa kategorisinden güncel haber

Nilüfer Belediyesi, yaya yolları ve kaldırımlardaki işgallere karşı denetimlerini sürdürüyor. Son olarak 29 Ekim, Ertuğrul, Balat, Ahmet Yesevi, Minareliçavuş, Görükle, Dumlupınar, İhsaniye, Esentepe, Beşevler ve Konak mahallelerinde yapılan denetimlerde, kaldırımlara taşan işletmeler uyarıldı. Yaya ve engelli yollarında bırakılan malzemeler ise ekipler tarafından kaldırıldı.

Belediye, kent genelinde yayaların kaldırımları ve geçiş güzergâhlarını daha rahat kullanabilmesi için denetimlerin süreceğini bildirdi. Bu çalışmalar, yayaların güvenli bir şekilde hareket edebilmesi için büyük önem taşıyor.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler