Sabahat Akkiraz sahneye çıkınca Tülay Hatimoğulları koltuğunu terk etti
Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri'nde Sabahat Akkiraz sahneye çıktığında, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları protokolü terk etti. Bu durum, etkinliğe damga vurdu.
Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri Nevşehir'de gerçekleştirildi. Sanatçı Sabahat Akkiraz sahneye çıkınca DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın yerini terk etmesi törene damga vurdu. Akkiraz'dan dikkat çeken bir çıkış geldi.63’üncü Ulusal ve 37’nci Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleşti.
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’nın da katıldığı törende dikkat çeken anlar yaşandı. AKKİRAZ SAHNEYE ÇIKTI, HATİMOĞULLARI YERİNİ TERK ETTİ Etkinlik kapsamında eski CHP milletvekili ve sanatçı Sabahat Akkiraz’ın sahne aldığı dakikalarda, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları protokolde kendisine ayrılan koltuğu boş bıraktı. AKKİRAZ'IN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞI Yaşananların ardından Akkiraz, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.
Akkiraz, "Hacıbektaş Anma etkinliklerinde sahne saatimi kendim belirledim. Normalde sahne alacağım saatten daha erken bir saate “malum nedenden” dolayı değişiklik yaptırdım. Benim deyişlerim herkese nasip olmaz." ifadelerini kullandı.
Akkiraz daha önce yaptığı açıklamalarda "Terörsüz Türkiye" sürecine ilişkin eleştiriler getirmiş ve Halk TV'nin Hatimoğulları'nı konuk etmesine tepki göstermişti.






