Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika
Ana Sayfa Bursa Osmangazi Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi'nde Çok Amaçlı Salon Açtı
kent16
Osmangazi Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi'nde Çok Amaçlı Salon Açtı
Bursa

Osmangazi Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi'nde Çok Amaçlı Salon Açtı

Osmangazi Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi’nde Hacı Mehmet Güngör ve Ganime Güngör adına yeni bir çok amaçlı salon açtı. Bu salon, düğün ve toplantılara ev sahipliği yapacak.

 Bursa  23.08.2026 17:32  KENT16 Editör  3 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Bursa kategorisinden güncel haber

2 Dk Okunma Süresi Osmangazi Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarını sürdürürken Çaybaşı Mahallesi’nde yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Bursa’da çocuklar için Hentbol Akademisi açıldı İçeriği Görüntüle Mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda yapılan “Çaybaşı Mahallesi Hacı Mehmet Güngör ve Ganime Güngör Çok Amaçlı Salonu”, düzenlenen törenle kullanıma açıldı. Salon, Osmangazi Belediyesi ile hayırsever iş insanı Ahmet Güngör’ün iş birliğiyle, Güngör’ün merhum anne ve babası Hacı Mehmet Güngör ile Ganime Güngör adına mahalleye kazandırıldı.

DÜĞÜNDEN TOPLANTIYA BİRÇOK ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK Kırsal Çaybaşı Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından birini karşılaması beklenen salon; düğün, nişan, toplantı, bayramlaşma ve çeşitli cemiyetlerde kullanılacak. Açılış törenine Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, hayırsever iş insanı Ahmet Güngör, protokol üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Kurdele kesiminin ardından salon vatandaşların kullanımına sunuldu. “MAHALLEMİZİN ÖNEMLİ BİR İHTİYACINI KARŞILAYACAK” Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, projeye katkı sağlayan Ahmet Güngör’e teşekkür ederek belediye ile hayırseverlerin iş birliğini önemsediklerini söyledi.

Salonun Çaybaşı Mahallesi’nde birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını belirten Aydın, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla benzer projeleri sürdüreceklerini ifade etti. Aydın ayrıca, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen projelerde aile büyüklerinin isimlerinin yaşatıldığını belirterek eylül ayında 2-3 yeni kreşin daha hizmete açılacağını söyledi. “BU SALONU BİR HAYIR KAPISI OLARAK GÖRÜYORUM” Hayırsever iş insanı Ahmet Güngör ise salonu yalnızca bir bina olarak görmediğini, mahallede yapılacak düğün, nişan, toplantı ve cemiyetlerle uzun yıllar hizmet verecek bir alan olmasını istediğini belirtti.

Salonu merhum anne ve babasının adına yaptırdığını ifade eden Güngör, doğup büyüdüğü topraklara kalıcı bir eser bırakmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Çaybaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın da salonun mahalle için önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek Osmangazi Belediyesi ve Ahmet Güngör’e teşekkür etti. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, açılışın ardından Çaybaşı Mahallesi’nde düzenlenen köy hayrına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: BÜLTEN

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler