Gaziantep'te yolcu otobüsü tırla çarpıştı: 2 ölü, 22 yaralı
Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yaşanan kazada otobüs şoförü ve muavin hayatını kaybetti, 22 yolcu yaralandı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Konya'dan Adıyaman'a giden yolcu otobüsü, gece saatlerinde Gaziantep'te tırla çarpıştı. Feci kazada otobüs şoförü ve muavin hayatını kaybetti, 22 yolcu yaralandı.Konya'dan Adıyaman'ın Kahta ilçesine giden yolcu otobüsü, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde tırla çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi.
OTOBÜS ŞOFÖRÜ VE MUAVİN HAYATINI KAYBETTİ Kazada yaralanan yolcu ve otobüs personeline ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Ancak otobüs şoförü T.D. ile muavin M.S.Ç.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi. 22 YOLCU YARALI Yaralanan 22 yolcu ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.






