Tehlikeli makas atmanın bedeli: 90 bin lira ceza
Mudanya yolunda tehlikeli makas atan bir sürücü, başka bir araca çarparak kaza yaptı. Kazaya neden olan sürücüye 90 bin lira ceza ve ehliyetine 2 ay el konuldu.
Bursa'nın Mudanya yolunda, trafikte seyreden bir otomobil sürücüsü, tehlikeli bir şekilde makas atarak başka bir araca çarptı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kazanın ardından, olay yerine gelen trafik ekipleri, kaza nedenini araştırarak sürücüyü tespit etti.
Yapılan incelemeler sonucunda, makas atarak kazaya sebep olan sürücüye 90 bin lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca, sürücünün ehliyetine 2 ay süreyle el konulurken, aracı da 2 ay süreyle trafikten men edildi. Bu olay, trafikteki tehlikeli manevraların boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Yetkililer, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafikteki kurallara uymaları gerektiğini vurguladı. Bu tür tehlikeli davranışların, hem kendi hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığına dikkat çekildi.






