Trabzonspor, Fabinho ile transfer görüşmelerine başladı: Bonservis bedeli yok
Trabzonspor, Al Ittihad'tan serbest kalan Fabinho ile resmi görüşmelere başladı. Anlaşma sağlanırsa, cu için bonservis ücreti ödenmeyecek.
Trabzonspor'un, Al-Ittihad forması giyen ve bonservisi elinde tutan Fabinho ile resmi görüşmelere başladığı ve transferin bitme aşamasında olduğu iddia edildi. Yaz transfer döneminde kadrosuna dünya yıldızı Muhammed Salah'ı katan Trabzonspor, bir bomba daha patlatmak üzere. Bordo-mavililer, Brezilyalı futbolcu Fabinho ile görüşmelere başladı.
Trabzonspor, son olarak Al-Ittihad forması giyen ve bonservisi elinde olan serbest statüdeki Fabinho ile resmi görüşmelere başladı. A Spor'da yer alan habere göre bordo-mavililer, Brezilyalı orta saha cusunun transferini bitirme aşamasında. Tarafların anlaşmaya varması halinde bordo-mavililer, Fabinho için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Transferin resmileşmesi durumunda Fabinho, Liverpool'da beraber oynadığı Salah ile de yeniden bir araya gelecek. Geçtiğimiz sezonu Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ta geçiren Fabinho, 44 resmi mücadelede 3 gol ve 4 de asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olarak gösterilen 32 yaşındaki futbolcu, ülkesi Brezilya'nın 2026 FIFA Dünya Kupası kadrosunda yer almış ve 3 karşılaşmada top oynamıştı.






