Özgür Özel, Kocaeli'de 6 farklı noktada temaslarda bulunacak
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 28 Ağustos Cuma günü Kocaeli'de yoğun bir program gerçekleştirecek. Sanayicilerle buluşacak, esnaf ve kadınlarla bir araya gelecek.
1 Dk Okunma Süresi YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, kent ziyaretlerini sürdürüyor. Trabzon ve Rize’de gerçekleştirdiği halk buluşmalarının ardından bu hafta Kocaeli ve Kayseri’ye gidecek olan Özel’in Kocaeli programının ayrıntıları belli oldu. Özel, 28 Ağustos Cuma günü kent genelinde yoğun bir mesai gerçekleştirecek.
Program kapsamında sanayicilerle görüşecek, esnaf ve kadınlarla bir araya gelecek, cuma namazını kılacak ve belediye bünyesindeki bir açılışa katılacak. GÜNE SANAYİCİLERLE BAŞLAYACAK Özgür Özel, Kocaeli programına saat 10.00’da başlayacak. Özel, ilk olarak sanayici ve iş insanlarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirecek.
Adalet Bakanı Gürlek açıkladı: Çerçeve yasa sonrası yeni düzenlemelerin önü açılacak İçeriği Görüntüle Toplantının ardından Karamürsel’e geçecek olan Özel’in saat 12.00’de Karamürsel Meydanı’nda esnaf ziyareti yapması planlanıyor. Özel, daha sonra Karamürsel Merkez Camii’nde saat 13.08’de cuma namazını kılacak. DERİNCE’DE KADINLARLA BULUŞACAK Cuma namazının ardından rotasını Derince’ye çevirecek olan Özel, Yavuz Sultan Mahallesi Marmara Caddesi’nde kadınlarla bir araya gelecek.
Programını Derince’de sürdürecek olan Özel, Çenesuyu İşletmesi’nin açılış törenine katılacak. Saat 15.30’da gerçekleştirilecek açılışın ardından parti heyeti İzmit’e geçecek. KOCAELİ PROGRAMINI İZMİT’TE TAMAMLAYACAK Özel’in Kocaeli’deki yoğun programının son adresi İzmit olacak.
Parti lideri, Sabri Yalım Parkı’nda esnaf ziyaretinde bulunacak. Böylece Özgür Özel, Kocaeli’de tek gün içerisinde sanayicilerden esnafa, kadınlardan vatandaşlara uzanan farklı temaslarda bulunacak. Özel’in Kocaeli ziyaretinin ardından cumartesi günü Kayseri’de halk buluşması gerçekleştirmesi bekleniyor.
Kaynak: HALK TV HABER MERKEZİ






