Moskova Petrol Rafinerisi'nde Büyük Yangın: Son İki Yılın En Büyük Dron Saldırısı Gerçekleşti
Ukrayna, Moskova'daki petrol rafinerisine düzenlediği insansız hava aracı saldırısıyla son iki yılın en büyük dron saldırısını gerçekleştirdi. Yangın kontrol altına alındı.
Ukrayna'ya ait insansız hava araçları ( ), Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir petrol rafinerisini hedef aldı. Saldırı sonrası bölgede patlamalar meydana geldi ve rafineride büyük çaplı bir yangın çıktı.
Yangın Kontrol Altına Alındı
Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin, yangının büyük ölçüde kontrol altına alındığını ve rafineride yaralanan olmadığını bildirdi. Söndürme çalışmalarının devam ettiğini de ekledi.
Son İki Yılın En Büyük Dron Saldırısı
Bu saldırı, Moskova'ya düzenlenen son iki yılın en büyük dron saldırısı olarak kaydedildi. Ukrayna, en az 194 dron ile bu saldırıyı gerçekleştirdi.
Akaryakıt Tedariki Normal Devam Ediyor
Moskova Belediyesi, şehirdeki akaryakıt tedarikinin normal şekilde sürdüğünü ve tüm akaryakıt istasyonlarının çalıştığını duyurdu.






