Ana Sayfa Bursa Birlik çağrısı: Serdar Burulday MHP Osmangazi'nin yeni başkanı
kent16
Birlik çağrısı: Serdar Burulday MHP Osmangazi'nin yeni başkanı
Bursa

Birlik çağrısı: Serdar Burulday MHP Osmangazi'nin yeni başkanı

MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine Serdar Burulday getirildi. Burulday, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak partiyi daha ileri taşıma hedefinde olduğunu belirtti.

 Bursa  16.08.2026 15:09  KENT16 Editör  1 DK OKUMA
K16Kent16 Haber Merkezi · Bursa kategorisinden doğrulanmış güncel haber

MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine Serdar Burulday atandı. Burulday, yaptığı açıklamada, partinin birlik ve beraberliğini ön planda tutarak, MHP bayrağını Osmangazi'de daha yukarı taşımak için çalışacağını ifade etti.

Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen kongrede, iki dönem MHP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevini yürüten Kerim Gürsel Çelebi’nin ardından, Burulday yeni başkan olarak mazbatasını aldı. Deneyimli bir siyasetçi olan Burulday, daha önce İl Yönetim Kurulu’nda görev almış ve BTSO’da KOBİ’lerle ilgili önemli çalışmalarda bulunmuştu.

Yeni başkan, görevi devraldıktan sonra, önceki başkan Çelebi’ye, İl Başkanı Muhammet Tekin’e ve Genel Sekreter İsmet Büyükataman’a teşekkürlerini iletti. Burulday, “Bize düşen; ayrışmadan, kırmadan, yorulmadan, birlik ve beraberlikle MHP bayrağını Osmangazi’de daha yukarı taşımak,” diyerek, partinin geleceği için birlik çağrısında bulundu.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler