DOLAR 32,8393 0.2%
EURO 35,1858 0.23%
ALTIN 2.449,84-0,32
BITCOIN 21716630.02022%
Bursa
25°

AÇIK

13:10

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Son dakika: Cipin koltuğunun altında 2 kaçak göçmen yakalandı

Son dakika: Cipin koltuğunun altında 2 kaçak göçmen yakalandı

Edirne'de durdurulan lüks cipin arka koltuğunun altında iki kaçak göçmen yakalandı. Nefes alabilmeleri için özel sistemin kurulduğu aracın sürücüsü gözaltına alındı. Göçmenler, İl Göç İdaresi'ne teslim edildi

ABONE OL
Mayıs 25, 2024 19:05
Son dakika: Cipin koltuğunun altında 2 kaçak göçmen yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de Kapıkule Sınır Kapısı’na yurt dışına çıkmak için gelen lüks cipin arka koltuklarının altına gizlenmiş ve nefes alabilmeleri için hortum sistemi kurulan Suriye uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı. Araç sürücüsü T.P. gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü, Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kapıkule Gümrük Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığının engellenmesine yönelik koordineli çalışma yaptı. Çalışma kapsamında yurt dışına çıkmak üzere Kapıkule Sınır Kapısı’na gelen lüks bir cip, aramaya alındı. Aramada cipin koltuklarının alt kısmına yapılan gizli bölmede Suriye uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenlerin gizlendikleri koltuk altında nefes alabilmeleri için hortum sistemi koyulduğu belirlendi. Göçmenler ile araç sürücüsü T.P., gözaltına alındı. Göçmenler, İl Göç İdaresi’ne teslim edildi. Cip sürücüsü T.P. hakkında, ‘Göçmen kaçakçılığı’ suçundan adli işlem başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.