DOLAR 32,8349 0.19%
EURO 35,1647 0.2%
ALTIN 2.449,95-0,31
BITCOIN 2154695-0.77263%
Bursa
25°

AÇIK

13:10

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Çalıştığı yerden yaklaşık 1 milyon lira çaldı! – Güncel haberler

Çalıştığı yerden yaklaşık 1 milyon lira çaldı! – Güncel haberler

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir kuyumcu dükkanının kasasından yaklaşık 8 aydır eksik para çıkıyordu. Güvenlik kameralarını inceleyen kişi, kasadan düzenli olarak para çalan kişinin çalışanı olduğunu belirledi

ABONE OL
Mayıs 25, 2024 21:15
Çalıştığı yerden yaklaşık 1 milyon lira çaldı! – Güncel haberler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Numune Evler Mahallesi’nde kuyumcu dükkanı işleten Ufuk Aydın, yaklaşık 8 aydır kasasında çıkan eksik paradan dolayı iş yerindeki güvenlik kameralarını arttırdı. Aydın, incelediği güvenlik kameralarından, kasadan düzenli olarak para çalan kişinin çalışanı Hüseyin G. olduğunu belirledi. Aydın’ın durumu polise bildirmesi üzerine Hüseyin G. iş yerinde gözaltına alındı. Ekipler, iş yerinde yaptığı incelemede, Hüseyin G’ye ait bir miktar uyuşturucu ele geçirdi. Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hüseyin G. hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Yıllarca bir arkadaş gördüğü çalışanının yaptığı hırsızlık yüzünden üzüntü duyduğunu dile getiren Aydın, zararının yaklaşık 1 milyon lira olduğunu belirtti. Öte yandan, hırsızlık ve Hüseyin G’nin gözaltına alınması, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Fotoğraf, AA tarafından servis edilmiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.